SahabatKu

Saturday, August 21, 2010

Tunggu Masa Sahur

Dalam keadaan keboringan dan ketidaktahuan nak buat apa semasa menunggu waktu imsak, sawan saya datang pula dengan tiba-tiba. Bukan sawan penyakit tu yeeeww..ni sawan buang tabiat namanya. hehe..
Tiba-tiba pula mood nak mengedit gambar tu datang. Orang lain edit gambar, aku pun gatai menghenyam nak ikut juga.hahaha...
Gambar-gambar ini diambil semasa saya mengikuti program anak angkat di Kg Punang Lawas, Sarawak pada mei yang lalu. Program ini adalah anjuran Kelab Rakan Muda. Pemandangan di kampung ini memang sangat cantik. Serta orang-orang kampung yang begitu mesra.:!!
Errm...ada satu gambar di bawah yang bukan dari program tersebut. Iaitu gambar budak lelaki sedang duduk tersebut saya ambil dari "avatar" salah seorang chatter di FRENZY FM. Saya "copy" gambar asal, dan edit kepada yang baru. hahaha..
Maaflah kalau editan saya ini menyakitkan mata anda. Saya ni editor paling teruk di dunia.hahhaa.
Jom kita layaaan.. :)
Rumah atas air.
Jeti Kg Punang Lawas
Entah siapa ni? hentam saja la..
Kanak-kanak bermain di tepi pantai.
Jeti yang sangat cantik.!
Terima kasih kerana sudi melihat hasil kerja keromo saya ni. Maaflah kalau ianya menyakitkan mata anda.
p/s: apa aku yang aku dah lakukan?

1 comment:

annyss said...

i have a friend from kmpung punang ni..hehehe