SahabatKu

Tuesday, April 20, 2010

Rafiqin Darwisy Mati Dibunuh.?? Biar Binjai..??

taken from facebook
(klik gambar untuk kuasa luar biasa gambar keratan ini)
Astagfirullah...
betul ker ni..???
adeeh..aku pun bila mula-mula tgk keratan akhbar palsu ni terkejut pisang...
rupa-rupanya keratan akhbar dari Harian Metro ni telah pun diedit dan ditokok tambah oleh seseorang..aku pun tak tau siapa yang buat ni, aku copy dari laman facebook jew..
So, kepada semua pembaca..janganlah percaya dengan apa yang anda lihat tu..
semuanya adalah palsu belaka..
Hal ini terjadi kerana ketidakpuashatian << (ada ker perkataan mcm ni dalam kamus?) sesetengah pihak dengan apa yang telah dilakukan oleh remaja berusia 14 tahun ni...(malas mo tulis nama budak ni,,susah bebenorr menaipnyer...)..
Mungkin kamu dah tau kan cerita panas yang telah dicipta oleh budak hingusan hijau ni..haha..
aku pun malas nak komen banyak-banyak because kamu pun sudah sedia maklumkan tentang isu yang tengah hangat meletup kebakboooommm ni kan..
So, sekali lagi saya nak ingatkan kepada anda semua JANGAN PERCAYA DENGAN KERATAN AKHBAR PALSU INI, KERATAN INI TELAH DIEDIT..!!...
p/s: METRO dah tau atau tidak tentang editan ni.?

3 comments:

© bLurr said...

deh.. sampai ke situ plak bdak ni kene. kesian dia. mesti dia duk duduk rumah je. takut. heh

kayrul Ong said...

hahaha..sian jgak budak tu kan..konpem hidup dia penuh dgn trauma skrg nieeh...adeeh..

NiZaM LiMiTeD said...

haha..mula2 pon ingatkn berita ni btol.cam hampess je sape yg edit tu.
seb baek jgk la tak btol..at least bdk tu dah menyesal ngn tindakan dia.dia dah mohon maaf pon dlm fesbuk dia..
tp tu la dia..Rafiqin Darwisi, jdk yg jadi femes melalui fesbuk.