SahabatKu

Sunday, August 9, 2009

Prau Layar & Ampar Pisang Koir.

video
Prau Layar (lagu Jawa)
Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap lerap banyune segoro
Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto
Galo praune wis nengah
Byak byuk byak banyu binelah
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu
Adik njawil mas
Jebul wis sore
Witing kalopo katon ngawe awe
Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe
Ampar Pisang ( lagu Kalimantan Tengah)
Ampar ampar pisang
Pisangku balum masak
Masak sabigi dihurung bari-bari
Masak sabigi dihurung bari-bari
Mangga lepak mangga lepok
Patah kayu bengkok
Bengkok dimakan api
apinya canculupan
Patah kayu bengkok
Bengkok dimakan api
apinya canculupan
Nang mana batis kutung dikitip bidawang
p/s: cuba lihat lirik lagu ampar pisang tu,bahasanya mirip bahasa Kedayan Brunei kan?

1 comment:

Daniel said...

loh2 kok ada di di bang kay punya blog